Кухненски съдове Tefal изобрети незалепващото покритие

Tefal
Като създател и световен лидер в областта на незалепващите кух¬ненски съдове Tefal заема водеща позиция и в иновациите при дома¬кинските съдове за ежедневно го¬твене. Усъвършенствани, модерни и подходящи за всички видове по-требители, Tefal ви предлага изклю-чителен асортимент от кухненски съдове. Всеки продукт е съобразен в детайли с нуждите и желанията на клиента.

Покритието
Tefal е водеща марка в областта на незалепващите и устойчиви на на-драскване кухненски съдове. Тор Coat е обявен за световен патент, което позволява на Tefal да затвър-ди позициите си като експерт в съ¬довете с незалепващо покритие.
Петслойното покритие е нововъве-дение. Новата структура на покри-тието е изключително устойчива на надраскване и съвместима с метал¬ни прибори.

Слоеве
Укрепващ слой: с големи елас¬тични свойства, дори при нагряване той действа като буфер и предпазва основата от агресия.
Свързващ слой: осигурява отлич¬но залепване на покритието за ос¬новата.
Антиабразивен слой: изключител¬но твърд и действа като бариера.
Top Coat слой: подобрява устой-чивостта на надраскване и е видим върху тигана.
Запечатващ слой: свойства за продължително готвене, дори след дългогодишно използване, като заздравява повърхността и я пред-пазва от външни въздействия.
Иновациите са видими благодарение на нови¬те и видимо подобрени покривни слоеве.

Ново Prometal Pro
Ново Prometal Pro покритие с Top Coat - изключителна устойчивост на надраскване - петслойното, съв-местимо с метални прибори
Ново Expert Pro
Ново Expert Pro покритие притежа¬ва високи незалепващи свойства за по-голяма трайност и висока устой-чивост срещу надраскване.
Resist и Expert
Покрития за по-голяма устойчивост на надраскване и с перфектни неза-лепващи свойства.